“Work is not a place, it’s something you do”
– Businessmann

Businessmanns vision er at være vores kunders foretrukne IT-partner indenfor Modern Workspace teknologi – fra datacentret til den enkelte arbejdsplads. Vi vil være anerkendt for at skabe værdi gennem ansvarsbevidsthed, kvalitet og engagerede medarbejdere. I Businessmann udfordrer vi den traditionelle ”teknologi-centrerede” markedstilgang ved at tage afsæt i kundens forretningsmodel i stedet for at lade valget af teknologi være styrende for løsningen. Derfor leverer vi løsninger, der flytter virksomheder og organisationer fremad i forhold til at indfri deres forretningsstrategiske mål.

Businessmann er et af Danmarks førende løsningshuse med spidskompetencer indenfor vor tids mest succesfulde teknologier. I mere end 25 år har Businessmann hjulpet kunderne på rejsen imod nye teknologiske fordele og muligheder for at optimere kundens forretning.

Businessmann vil arbejde for at alle typer arbejdspladser optimeres, efter behov og efter introduktion af ny teknologi. Uanset om der er tale om Skole-elever, Butiks-assistenter, Tandlæger, Speditører, Smykkedesignere eller Kontorfolk, så repræsenterer brugerens digitale arbejdsplads efterhånden det sted der anvendes allermest timer på. Ofte tages arbejdet med hjem, i sommerhuset eller under transport i toget.

Et Modern Workspace baseret på brugerens konkrete behov, giver brugeren høj arbejdsglæde og arbejdsgiveren får en øget produktivitet samt en attraktiv arbejdsplads. Virtualisering og Cloud er teknologisk vigtige ingredienser i fremtidens arbejdspladser, men præcist hvor og hvornår de passer til en virksomhed er 100% individuelt. Her vil Businessmanns uvildige rådgivning hjælpe kunderne på rette vej.

Et Modern Workspace inkluderer Modern Datacenter, hvor nyeste hybrid, hyper-converged og software-defined teknologier kommer i spil for samlet set at understøtte forretnings vækst.