Bjarke Schaar
IT-chef

Vi har brugt Businessmann i over 5 år, og det har jeg gjort fordi de lever op til hvad de lover og det vi forventer. Vores services har altid kørt som de skulle. Når man skal sammenligne leverandører, er Businessmann en agil organisation hvor vi får hurtig respons, og det er hos Businessmann jeg typisk starter når jeg står overfor en ny problemstilling. Der er i de fleste tilfælde kompetencer til at løse forskellige typer opgaver efter vores ønsker. 

Det er en kompetent gruppe af konsulenter som arbejder hos Businessmann, der sætter sig ind i vores forretning og de behov vi har. De er dygtige til at overholde de forretningsmæssige tidsforhold og de aftaler vi nu end har aftalt.

Først og fremmest kender jeg Businessmann og ved hvad de står for. Vi har én kontaktperson som altid tager hånd om min henvisning og man bliver ikke kastet rundt til forskellige afdelinger i virksomheden. Businessmann kender vores forretningsmæssige miljø og derfor har vi brugt dem i mange år. Der bliver hurtigt afklaret om konsulenterne kan komme ud eller om de har for travlt, så man bliver ikke lovet for meget. Derfor vælger jeg, at vente på de rigtige konsulenter, imod jeg får et ærligt svar der kan overholdes, og det kan Businessmann.