Brian Hansen
Serveradministrator

Det vi ligger vægt på hos Businessmann er vi bliver prioriteret. Hos Businessmann får du volumen og kvalitet trods der er andre store kunder. Vores samarbejde fungerer rigtigt godt og der er gensidigt respekt. Der er altid hjælp at hente og vi har altid haft oplevelsen at vi betaler for en rigtig god service. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

De konsulenter som jeg har gjort brug af, er vi rigtig glade for! Vi sætter pris på altid at blive spurgt om lov før der bliver gjort noget som helst. Vi er 100% med i forløbet og intet bliver gjort uden at vi har aftalt på forhånd. Vi oplever at konsulenter og medarbejdere hos Businessmann er glade mennesker som er glade for deres arbejde. Derfor er der altid smil og godt humør. Businessmanns konsulenter ’’blender ind i teamet’’ og bliver en del af afdelingen.  

En klar fordel er at vi har brugt Businessmann i så mange år, så de kender os og vores forretning ud og ind. Der er stort set ikke noget Businessmann ikke er med indover når der er større udfordringer eller ændringer hos os. Her er de ekstremt dygtige til at komme med kvalificeret input og sparring. Det er væsentligt nemmere for os at have Businessmann som partner med de mange års erfaring hos os. Vi anvender stort set hele husets forskellige konsulenter som alle har de rigtige kompetencer. De har simpelthen styr på deres “shit’’
Businessmann holder sig inde for de rammer de lover, og der hvor de hjælper, der går de all-in.

Man SKAL have en partner hvor man bliver prioriteret og det gør vi hos Businessmann. Vi drukner ikke i mængden som hos andre større leverandører. Vi føler at BM tager os seriøst når vi ringer. Businessmann har de rigtige kompetencer og holder deres aftaler når de lover noget.