Michael Christensen
IT Driftschef

Et godt ord for Businessmann er Engagement. Businessmann overholder de aftaler som der bliver aftalt. Vi har en tilkaldeaftale hos Businessmann som vi er yderst tilfredse med. FK har produktion 24/7 – så det er yderst kritisk at vi ikke oplever produktions-stop. Vi har ved flere lejligheder igennem vores mangeårige samarbejde gjort brug af denne aftale. Businessmann har reddet os fra længerevarende produktions-stop som jo er kritisk for os som virksomhed.

Businessmann har nogle ekstremt dygtige konsulenter, som vi har oparbejdet et godt samarbejde op med. Derfor kender de os og den måde vi driver vores infrastruktur på.

Businessmann som virksomhed, har en størrelse som gør, at de tager godt hånd om os. Konsulenterne som er hos os, har været i Businessmann og hos os i mange år. Det gør at vi opnår denne her tætte og trygge relation. Businessmann kan bryste sig af at de holder på medarbejderne, hvilket gør at man som kunde opnår lange relationer med såvel konsulenter som salgs-teamet.

I vores tilfælde med Businessmann startede vi med et mindre projekt – og i dag er Businessmann vores primære leverandør af IT infrastruktur ydelser.