Hos Businessmann har vi i årenes løb indgået en række værdifulde partnerskaber indenfor forskellige software-teknologiområder således at vi kan rådgive og sælge software licenser, samt designe og implementere de stærkeste IT løsninger til den mest fordelagtige pris.

Businessmann har de højeste konsulent-certificeringer indenfor Citrix og er ekspert i at forhandle de bedste licens-priser hjem til kunderne. Vi har på virtualisering og software ligeledes stærke certificerede partnerskaber med f.eks både VMware, Microsoft og Veeam. Til specielle behov for f.eks profil- og app håndtering har Businessmann nøje udvalgt Ivantis produkter.

For kunder der ønsker at genbruge deres eksisterende hardware i et “modern workspace”, har Businessmann et samarbejde med Stratodesk som tilbyder en cost-effektiv software-løsning til at virtualisere klienter til VDI miljøer, samt management

Kontakt salgs-teamet hos Businessmann for at høre hvordan vi kan levere den rette software til den rette pris til jeres virksomhed.