Vi er altid på udkig efter dygtige mennesker, men vi er også meget selektive i vores valg af nye kollegaer. Din uddannelse, din erhvervserfaring og dine menneskelige kompetencer er alle kvalifikationer, som vi vægter højt. Businessmann bygger på en stærk kultur, der bedst fastholdes igennem dedikerede mennesker med et stort personligt engagement.

Inden du indkaldes til en samtale, bliver din ansøgning gennemgået med det formål at identificere potentielle kandidater ud fra en relevant uddannelsesmæssig baggrund, erhvervserfaring og din motivation for at arbejde hos Businessmann. De efterfølgende samtaler har til formål at efterprøve, om du som person passer ind i vores kultur.

Er der tale om en teknisk jobprofil – f.eks. en konsulentstilling – vil ansættelsesforløbet altid begynde med et teknisk interview. Her vil en seniorkonsulent fra Businessmann stille dig en række tekniske spørgsmål, der har til formål at afdække på hvilke tekniske områder, du som kandidat står særligt stærkt. Efter det tekniske interview er der en samtale, hvor bl.a. din kommende leder vil deltage, samt en personlighedstest. Forløbet afrundes med en afsluttende samtale.

Kontakt konsulentdirektør Henrik Marcher Christensen for at høre mere om processen.