Businessmann er mange-årig Veeam partner og fungerer som både forhandler af Veeam licenser og konsulentpartner på Veeam

Veeam® leverer en af de førende løsninger til moderne databeskyttelse og administration af virtuelle miljøer fra både VMware og Microsoft.
Vores kunder får en enkel løsning til overvågning i realtid, ressourceoptimering og ledelsesrapportering for VMware og Hyper-V. Businessmann er et af de førende konsulenthuse i Danmark indenfor implementering af Veeam Availability Orchestrator (VAO).

På Veeam kan Businessmann tilbyde både analyse & rådgivningdesign & implementering, samt drift & support, således at kunden er dækket 100% i hele projektforløbet og efterfølgende oplever en robust og sikker datacenter infrastruktur.

Veeam indgår som option i Businessmann Datacenter Management services for at aflaste den interne IT drift-afdeling med rutine opgaver som drift og vedligehold af datacenteret.

Veeam Availability Orchestrator (VAO)

Et Veeam produkt, der integrerer med din eksisterende backup and replication installation. Produktet er skabt til at lave, dokumentere og grundigt teste dine Disaster Recovery planer. Via integrationen med Backup and Replication kan dette gøres ekstremt detaljeret, ud fra din forretnings krav og på alle størrelser af VMware Miljøer.

Produktet gør dig istand til både at vedligeholde og dokumentere dine DR planer, ud fra dine behov til restore-tid med mere. Opdateringerne i dokumentationen er dynamisk og sker løbende efterhånden som miljøet ændrer sig.

Løsningen er en overbygning af Surebackup som du måske kender, og giver både en ro i maven omkring de kritiske systemer – samt dokumentation ifth. Disaster recovery planer og revision.

Hos Businessmann har vi allerede hjulpet flere kunder i gang med en VAO løsning, og vi tager meget gerne en dialog med jer omkring det. Se den fulde video hvor Helsingør Kommune deler deres erfaring med Veeam Availability Orchestrator (VAO):

Find engelsk inspiration her:

Kontakt os hos Businessmann for at høre mere om Veeam produkter og løsninger.