Businessmann er certificeret Citrix Partner og har det højeste specialistniveau inden for virtualisering af applikationer og desktops og netværksydelser.  Vi kender Citrix’ løsninger til bunds og har implementeret dem succesfuldt hos en række kunder. For dig betyder det konkret, at:

  • du får ekspertrådgivning
  • du får en kvalitetsløsning,
  • du får løst alle Citrix typer opgaver og udfordringer
  • du får løst dine udfordringer hurtigere og mere effektivt
  • du får tilbudt en yderst konkurrencedygtig pris

Hvis du ikke i forvejen kender Citrix, får du her hurtigt indblik:
Ved at virtualisere applikationer og desktops kan I helt løsrive jer fra de personlige computere og en masse administration forbundet med drift og opgradering af hver enkelt enhed. Alle applikationer og data bliver samlet ét sted, så du og dine medarbejdere slipper for at overføre data til desktop, tablet eller mobiltelefon, når I skal bruge data – men kan arbejde hurtigt, sikkert og remote – samtidig med at netværksforbindelsen er hurtig.

Data ligger sikkert gemt et centralt sted, så du mister dem ikke, selvom du evt. mister din laptop eller mobile enhed. Alting kan planlægges, styres, drives og supporteres af os. Har du minimum 10 medarbejdere, vil du kunne spare ressourcer og samtidig opnå ekstremt smidige arbejdsprocesser med Citrix.

Citrix tilbyder også deres egne stærke Application Delivery Controller familie (ADC), tidligere kendt under navnet Citrix Netscaler. Businessmanns konsulenter er nogle af danmarks skarpeste folk på dette område og det anbefales at tage en Citrix arkitekt med tidligt i et evt. projektforløb for at sikre optimalt design.

Kontakt os for at høre mere om Citrix eller booke et møde med en Citrix arkitekt.