I engagementet med vores kunder, møder vi behovet for at kunne favne eksisterende virtualiseringsløsninger i en cloud baseret model. Derfor har Globeteam og Businessmann indgået samarbejde om levering af ydelse på tværs af Microsoft og Citrix teknologier.

Businessmann er certificeret Citrix Partner og har det højeste specialistniveau inden for virtualisering af applikationer og desktops og netværksydelser . Globeteam er Microsoft Gold Partner inden for 10 forskellige kompetenceområder, herunder Datacenter, Cloud Productivity og Cloud Platform.

Globeteam og Businessmann har således dokumenteret erfaring og certificerede kompetencer indenfor Microsoft og Citrix cloud. For vores kunder betyder dette, at vi håndterer kompleksiteten, sikrer governance og overlevering når udviklingen går fra eget datacenter mod skyen på tværs af Microsoft og Citrix teknologier. Samarbejdet komplementerer vores forretning til gavn for vores kunder, så de kan fokusere på deres forretning.

Læs og lær mere om samarbejdet mellem Businessmann og Globeteam på www.modernworkspace.nu eller via https://www.linkedin.com/company/globeteam/ og https://dk.linkedin.com/company/businessmann-as