“You can not mandate productivity,
You must provide the tools to let people become their best”
– Steve Jobs

I mere end 25 år har Businessmann hjulpet kunderne på rejsen imod nye teknologiske fordele og nye muligheder for at optimere kundens forretning. Med den eksponentielle teknologi-udvikling indenfor Modern Workspace, er det kun fantasien der sætter grænser for mulighederne indenfor fremtidens arbejdsplads.

Businessmann vil arbejde for at alle typer arbejdspladser optimeres, efter behov og efter introduktion af ny teknologi. Uanset om der er tale om Skole-elever, Butiks-assistenter, Tandlæger, Speditører, Smykkedesignere eller Kontorfolk, så repræsenterer brugerens digitale arbejdsplads efterhånden det sted der anvendes allermest timer på. Ofte tages arbejdet med hjem, i sommerhuset eller under transport i toget. Men hvordan sørger IT afdelingen for en robust og sikker håndtering af arbejdspladsen?

Et Modern Workspace baseret på brugerens konkrete behov, giver brugeren høj arbejdsglæde og arbejdsgiveren får en øget produktivitet samt en attraktiv arbejdsplads. Virtualisering og Cloud er teknologisk vigtige ingredienser i fremtidens arbejdspladser, men præcist hvor og hvornår de passer til en virksomhed er 100% individuelt. Her vil Businessmanns rådgivning og services hjælpe kunderne på rette vej og sikre fokus på både arbejdsglæde og produktivitet.

Businessmanns Workspace Management Service tilpasses kundens individuelle behov og kan indholde:

  • Rådgivning & behovsanalyse
  • Teknologivalg og design af arbejdspladser
  • Indkøb og levering af hardware & software
  • Remote support & servicedesk
  • Onsite support & tilkald
  • Overvågning & hændelses rapportering
  • Månedlig rapportering og dokumentation
  • Fast pris pr. arbejdsplads pr. måned

For at sikre kunderne adgang til den bedst tænkelige teknologi, arbejder Businessmann med følgende producenter der tilbyder specifikke workspace løsninger:

Kontakt os hos Businessmann for at arrangere et møde hvor vi kan drøfte den optimale Workspace teknologi for netop jeres virksomhed.