Hos Businessmann er kunden altid i centrum. For at opnå friheden til at udvælge den mest optimale løsning for kunden har vi i årenes løb indgået en række værdifulde partnerskaber med forskellige hardware producenter der alle bidrager med nyeste teknologi til Modern Workspace. Businessmann har et stærkt indkøbs-team der sikrer hurtig og effektiv leverance af jeres hardware.

Indenfor End-points har vi salgskompetencer på hele HP, Lenovo og Dells klient-portefølge, med speciel kompetence på VDI klienter såsom Dell Wyse.
På netværk og sikkerhed er det Fortinet og som application delivery controller er Businessmann specialiseret på Citrix ADC.

På Datacenter-siden har Businessmann igennem mange år haft
certificeret partnerskab med HP Enterprise og vi er også klar til
at levere nyeste Hyper-Converged løsninger og datacenter-løsninger fra Dell Technologies som er markedsledende med den alsidige VxRail platform.

I tæt samarbejde med Dell EMC, leverer Businessmann hele Dells VDI Complete portefølje, som binder alle elementer i en Modern Workspace løsning sammen, fra Software defined datacenter til end-points og med Cloud integration.

Se listen af alle hardware producenter som vi samarbejder med og kontakt os hos Businessmann for at høre hvordan vi kan levere hardware til jeres virksomhed.