Businessmann er en specialiseret it-leverandør med mere end 25 års erfaring. Vi hjælper kunder både i den private og offentlige sektor og vores erfaringer og branchekendskab gør det muligt for os, at bringe vores kunders forretning fremad gennem IT.

Vi sørger for vi altid er up-to-date og helst er et skridt foran. Derfor har vi udviklet BM TechX, som bl.a. har fokus på Artificial Intelligence (AI). For mange virksomheder er brugen af AI typisk funderet i det forventede udbytte ved optimering af processer og arbejdsgange, forøgelse af kvalitet eller simpel logistisk optimering. Det er ikke svært at komme i gang, men det kan være dyrt at implementere og vedligeholde systemer der faktisk realiserer den forventede gevinst ved AI.

Se meget mere om løsninger og services her…

Som én af de første i Danmark har vi i vores BM TechX team (en del af Businessmann) fået en Nvidia Jetson AGX Orin Developer kit ind af døren. EdgeAI og brugen af GPU er en enabler for nogle af de use-cases der ellers ikke ville være muligt grundet pris, samlede båndbrede og respons tid.

Hos BM TechX kan du være sikker på at få leveret AI løsninger der er inden for rækkevidde, med et fokus på full stack management. Kontakt os for at høre mere.