Businessmann tilbyder certificerede konsulenter til at analysere og rådgive indenfor hele Modern Workspace teknologi-stakken. Dette indbefatter både forretningsbehovs-analyse og leverance af strategi-projekter samt rådgivning indenfor ITIL baseret drifts-optimering.

Indenfor software teknologi fra f.eks Microsoft, Citrix og VMware er vores mission at være den førende workspace specialist og ny teknologi løbende blive benchmarket og inkluderet i vores kompetence-pallette, til gavn for vores kunder.

På hardware-siden sikrer vores partnerskaber med Dell Technologies, HP Enterprise og øvrige top-producenter, at Businessmann leverer kvalificeret og uvildig rådgivning omkring udskiftning og opgradering af hardware komponenter i datacentret. Det er essentielt for Businessmann at kunne levere rådgivning og projekter fra end-point, til datacentret og i Cloud baseret infrastruktur.

På rejsen imod flere Workspace egnede Cloud tjenester, vil Businessmann uvildigt rådgive kunder ud fra Private, Hybrid og Public Cloud scenarier, indenfor de muligheder som findes fra førende udbydere såsom Amazon Workspaces, Google Cloud og Microsoft Azure

Analyse og rådgivning er en delmængde at stort set alle Businessmanns konsulent-leverancer og kan også købes som en stand-alone service i form af et værdiskabende ”Sundhedscheck” eller ”360° Bruger Analyse

Alt kunde-engagement starter med et struktureret aftale-dokument, som tydeligt specificerer indhold, omfang og øvrige leverancebetingelser, således at kunden aldrig er i tvivl om processen eller det forventede udbytte.