Brug dit talent på at gøre en forskel

Hos Businessmann er det DIG som kommer i fokus! Vi stræber efter rummelighed, mangfoldighed og stærk personlig udvikling. Vi gør derfor meget ud af at skabe et godt og respektfuldt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed, og som fordrer en sund balance mellem arbejde og privatliv.

Vi er også bevidste om, at Businessmann som løsningshus har brug for dygtige kræfter for til stadighed at leve op til løftet om at flytte virksomheder fremad i forhold til indfrielse af deres forretningsstrategiske mål.

Vi altid interesserede i at tale med dygtige mennesker, der ligesom vi tror på, at de bedste løsninger fremkommer ved at tage afsæt i kundens forretningsmodel og aktuelle udfordringer i stedet for at lade sig styre af teknologivalget. Dermed ikke sagt, at potentielle konsulent- og arkitektkandidater kun skal være i stand til at tænke forretning. Et stærkt teknisk fundament er nødvendigt. Men vi er bevidste om, at den egentlige styrke ligger i spændingsfeltet mellem specialisten og generalisten.

Vi er organiseret i ”virtuelle teams”, som sikrer, at alle er i berøring med flere forskellige teknologier og dermed rustes til at tænke i helheder. Desuden har vi indført et mentorprogram, som fordrer nedarvet viden og skaber synergi på tværs af organisationen.

Vi har brug for dygtige medarbejdere med forskellige baggrunde og kompetencer til at være en del af Businessmanns fortsatte udvikling. Vi er altid klar på at tage imod medarbejdere, der er de bedste indenfor deres område, åbne over for udfordringer og ikke er bange for at tage ansvar.

Vi modtager mange uopfordrede ansøgninger og vi tager dem alle seriøst!

Find dit ønskejob

Her på sitet introducerer vi dig for vores rekrutteringsproces og vores mentormodel. Er du på udkig efter en elev-plads, så kontakt os og hør mere om vores IT Elev Akademi. Vi fortæller også gerne lidt om vores syn på kompetenceudvikling og måden, vi sikrer dette i organisationen. Send en ansøgning til den eller de stillinger, der interesserer dig.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@businessmann.dk. Vi er især interesseret i at høre, hvad der udgør en rigtig god arbejdsdag for dig.

Ledige jobs