Hos Businessmann er kunden altid i centrum. For at opnå friheden til at udvælge den mest optimale løsning for kunden har vi i årenes løb indgået en række værdifulde partnerskaber med forskellige hardware producenter der alle bidrager med nyeste teknologi til Modern Workspace. Businessmann har et stærkt indkøbs-team der sikrer hurtig og effektiv leverance af jeres hardware.

Indenfor End-points har vi salgskompetencer på hele HP, Lenovo og Dells klient-portefølge, med speciel kompetence på VDI klienter såsom Dell Wyse.
På netværk og sikkerhed er det Fortinet og som application delivery controller er Businessmann specialiseret på Citrix ADC.

På Datacenter-siden har Businessmann igennem mange år haft
certificeret partnerskab med HP Enterprise og vi er også klar til
at levere nyeste Hyper-Converged løsninger og datacenter-løsninger fra Dell Technologies som er markedsledende med den alsidige VxRail platform.

I tæt samarbejde med Dell Technologies, leverer Businessmann hele Dells VDI Complete portefølje, som binder alle elementer i en Modern Workspace løsning sammen, fra Software defined datacenter til end-points og med Cloud integration.

Kontakt os for at høre hvordan vi kan levere hardware til jeres virksomhed.