Azure Virtual Desktop: den fleksible cloud VDI platform for den hybride arbejdsplads. Da Microsoft lancerede Windows Virtual Desktop for næsten to år siden, kunne ingen forudsige at en global pandemi ville tvinge millioner af medarbejdere til at arbejde hjemmefra.

Virksomheder over hele verden virtualiserede desktops og applikationer til skyen for at få forretningsmodstandsdygtighed og fleksibilitet. For at imødekomme den nye eksterne arbejdsplads, begyndte mange virksomheder og medarbejdere at anvende Windows Virtual Desktop.

Allerede nu og fremadrettet, vil rigtig mange virksomheder holde fast i denne nye eksterne og hybride arbejdsplads. Derfor vil Microsoft gerne hjælpe deres kunder og partnere med at understøtte og imødekomme disse nye arbejdskrav. Microsoft udvider derfor deres vision om at blive en fleksibel cloud-VDI-platform til næsten enhver bruger – tilgængelig næsten hvor som helst. En moderne VDI-platform skal være sikker, skalerbar og nem at administrere, samtidig med at den skal leverer en problemfri og højtydende oplevelse til slutbrugerne.

Microsoft har derfor sagt farvel til navnet Windows Virtual Desktop og imødekommer deres kunders skiftende behov ved at tilbyde nye muligheder som ny prisfastsættelse til app-streaming og ændring af navnet til Azure Virtual Desktop. Du kan læse mere om de spændende nyheder her…