Hos Businessmann er kunden altid i centrum, hvilket afspejler sig i, at virksomhedens aktuelle behov er styrende for valget af teknologi. Indenfor Cloud har Businessmann erfaring med alle førende Cloud Service Providers, såsom Google Cloud, Microsoft Azure og Amazon Workspaces.

På Microsoft Azure har Businessmann etableret et stærkt samarbejde med Globeteam, hvilket sikrer en forudsigelig og effektiv on-boarding til Azure. Se mere omkring samarbejdet her

Kontakt os for at høre hvordan vi kan finde den rette Cloud teknologi og pris-model til jeres virksomhed.

Betydningen af en vel-implementeret Cloud integration stiger år for år. SaaS, PaaS, IaaS og DaaS providers øger både udbud af løsninger og flere åbne APIs for 3. parts integration til øvrige Cloud tjenester eller kundens on-prem infrastruktur.

Med fokus på slutbrugernes Workspace oplevelse, tilbyder Businessmann at sørge for rådgivning omkring platform-valg og et optimalt design af en multi-Cloud integration.

Rådgivning og Design af multi-Cloud integration indeholder:
– Behovsanalyse
– Design af tekniske komponenter
– Økonomi & TCO beregninger
– Tidsplan
– Klar anbefaling

Businessmann sørger efterfølgende for implementering og evt. drift/support-aftale efter behov og som uvildig partner, vil Businessmann altid varetage sine kunders interesse i samarbejdet til Cloud udbydere.

Businessmann samarbejder med følgende producenter indenfor Cloud infrastruktur løsninger:

Kontakt os hos Businessmann for at arrangere et møde hvor vi kan drøfte om Cloud teknologi kan/skal anvendes i jeres virksomhed.