Er du vores nye Cloud og Datacenter Specialist?

Businessmann A/S er i en rivende udvikling og står for en snarlig udvidelse af vores Cloud og datacenter team. Vi søger derfor med lys og lygte efter en ny kollega, er det DIG så læs endeligt videre!
Businessmann lever vi efter mantraet, at IT og IT-løsningerne skal forbedre og understøtte vores kunders forretning. Du bliver fra dag 1 en del af et energisk team med et stærkt samarbejde mellem account managers, arkitekter og konsulenter, der med engagement og integritet sammen skaber og implementerer værdifulde løsninger for vores kunder.

Er du den rette, vil du kunne nikke genkendende til følgende:
Du trives med store udfordringer og er ikke bange for at gå forrest og tage ansvar. Du har naturligvis en bred viden om IT-infrastruktur og er blandt de skarpeste inden for gennemførsel af projekter i datacenter i Cloud med særligt fokus på Azure, AWS og Google Cloud.
Ydermere kan du mestre traditionel servervirtualisering på VMware vSphere, storage og tilhørende teknologier f.eks. HCI platforme baseret på VMware, HP og/eller Dell EMC. Du har en solid forretningsforståelse, evner at sætte dig ind i kundernes problemstillinger og tør udfordre kunderne, så de ender med de helt rigtige løsninger. Dit engagement er smittende og du har lyst til at dele din viden med andre!
Viden indenfor VMware EUC løsninger som Horizon og Workspace One er den klar fordel da Businessmann er landets førende EUC løsningshus.

Arbejdsopgaver og rolle:
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af projektopgaver hos mellemstore og store virksomheder i Danmark. Du vil få lejlighed til både at arbejde med komplekse løsningsdesigns og at gå i dybden med teknologierne. Som teknisk specialist vil du have ansvaret for, at kunderne føler sig i gode hænder igennem hele implementeringen, og at projektet bliver leveret til den aftalte tid og kvalitet.
Ud over projektopgaver vil du have et tæt samarbejde med vores salgsorganisation og få ejerskab af konkrete teknologi- og løsningsområder, som du vil arbejde på at udvikle og modne i organisationen og ud mod kunderne.

Vi forestiller os, at du har følgende profil:

  • 2 – 10 års erfaring inden for Cloud og virtualisering i datacenter
  • Viden indenfor VMware EUC løsninger en fordel
  • Relevant uddannelse og/eller tekniske certificeringer specifikt: VMware, HP eller Dell EMC
  • Stor forretningsforståelse og -indsigt.
  • Stærk kommunikator – både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.
  • Selvstændig, tillidsfuld og ansvarlig.
  • Projektvant, og det er en fordel, hvis du har en Prince2 certificering men ikke et krav.

Udvikling er vejen frem
Vi vil være med til at rykke grænserne for mulighederne med teknologien, og derfor prioriterer vi faglig og personlig udvikling højt. Du får således mulighed for at spille bold med både meget dygtige og meget erfarne konsulenter og arkitekter på området, ligesom vi vil støtte din fortsatte udvikling gennem relevant træning, certificeringer og konferencer. Vi ved fra erfaring, at det er den bedste måde at udvikle de skarpeste konsulenter og glade medarbejdere på.

Hvem er Businessmann?
Businessmann A/S er et af Danmarks førende løsningshuse med fokus på Datacenter. Vi har fokus på vores kunders forretning og ønsker at udfordre den traditionelle ”teknologi-centrerede” markedstilgang, hvor valget af teknologi ofte bliver styrende for løsningen. Netop vores faglighed og integritet kendetegner os i markedet og gør, at vi udvikler stærke relationer og langvarige samarbejder med vores kunder.
Bliver du en del af holdet, kan vi garantere dig et selvstændigt og udfordrende job med korte kommandoveje og højt til loftet. Vores kultur og hverdag er præget af stærkt sammenhold, en uformel og sjov stemning og ikke mindst dygtige og engagerede kollegaer.
Vi tilbyder naturligvis en attraktiv lønpakke baseret på en fast løn samt evt. bonusordning. Derudover har vi en attraktiv pensionsordning med indbyggede sundhedssikringer.

Vil du gerne høre mere om stillingen eller os, er du velkommen til at kontakte Konsulentdirektør Henrik Christensen på hmc@businessmann.dk tlf.: +45 4018 4098 eller Driftschef Martin Vang Kristiansen på mvk@businessmann.dk tlf.: +45 2981 4441

Interesseret i at søge dette job? Send os et par linjer om dig selv sammen med dit CV til job@businessmann.dk.