Det gavner klimaet og budgettet når man med den nye Cloud teknologi kan udnytte potentialet med Cloud Desktop.

“Cloud-teknologien har gjort virtuelle computere til en god forretning” sådan lyder fra vores ledende partner Martin Vang Kristiansen.

For ti år siden ville mange virksomheder købe et it-system og installere det på sin egen infrastruktur, men i dag bliver mange systemer leveret over en internetforbindelse.

De seneste fem år er prisen faldet markant for selskaber, der vil lade andre virksomheder tage sig af driften af data og it-systemer. “Nirvana er jo, at du som virksomhed helt kan lade være med at have en it-infrastruktur selv” fortæller Martin.

Udviklingen går i retningen af, at cloudløsninger reelt kan erstatte nogle virksomheders it-styring fuldstændig og som betyder at du som virksomhed kan lade os som leverandør stå for dine data og it-systemer.

Vi hos Businessmann kan spare dig den store engangsudgift, der kan være ved at købe computere, servere og it-udstyr der “stilles i kælderen”. Ved at vælge os som cloud-leverandør og derved en cloud-baseret løsning, sparer du ressourcer på vedligeholdelse og vi garanterer dig bedre effektivitet.

I Børsens tillæg Børsen Bæredygtig fortæller Martin mere om hvordan vi hjælper vores kunder med at gå en bæredygtig fremtid i møde samtidig med de kan opnå store besparelser. Læs artiklen her på side 12-13.

For at høre mere om vores Cloud løsninger og kompetencer kan du kontakte Martin Vang Kristiansen, Chief Operating Officer (COO)