Businessmann og vores kunder har fortsat stigende fokus på bæredygtighed, ikke mindst på energi-effektivitet i datacentret som historisk set udgør en stor del af store virksomheders energiforbrug

Moderne datacenter teknologi er heldigvis i stand til at levere flere hestekræfter med et relativt lavere strømforbrug og varmeudvikling. De fleste kunder er dog usikre på de præcise energibesparelser ved deres løbende server/storage-opgraderinger og kun de færreste kender påvirkning af virksomhedens CO2 regnskab.

Derfor har Businessmann udviklet en energi-overvågnings pakke til Enterprise kunder med det formål at give vores kunder indsigt i deres energiforbrug og tilstrækkeligt data til at navigere deres kommende investeringer i datacenteret i en grøn retning, til fordel for både virksomhedens CO2 regnskab og miljøet.

Hvis energi-effektivitet, strømforbrug, CO2 footprint og den grønne agenda er vigtig for jeres virksomhed, så kontakt Dennis Bitsch Larsen (CCO), for at høre mere omkring hvordan Businessmann kan lave en baseline rapport for jeres datacenter, hjælpe jer med indsigt og overblik over nuværende energiforbrug, samt en model for at overvåge ændringer ved opgraderinger.

Dennis Bitsch Larsen
Chief Commercial Officer (CCO)
Tlf.: +45 2427 1411
E-mail: dbl@businessmann.dk