Værdifulde partnerskaber

Hos Businessmann er kunden altid i centrum, hvilket afspejler sig i, at virksomhedens aktuelle behov er styrende for valget af teknologi.

For at opnå friheden til at udvælge den mest optimale løsning for kunden har vi i årenes løb indgået en række værdifulde partnerskaber indenfor forskellige teknologiområder:

 

Citrix

Fra januar 2016 er Businessmann certificeret Citrix Platinum Partner. Vi har med andre ord kvalificeret os til at være blandt Citrix’ få udvalgte Platinum Partners i Danmark.

Businessmann har i mange år arbejdet med centralisering og virtualisering. Derfor har det også været naturligt at indgå samarbejde med Citrix. Gennem de seneste 20 år har Citrix arbejdet med visionen om at bringe applikationer, data og desktops ind i datacentret uden at gå på kompromis med de krav, virksomheder stiller til sikkerhed, oppetid og datakryptering.

Vores samarbejde med Citrix betyder blandt andet, at vi kan tilbyde vores kunder adgang til data og applikationer uden skelen til, hvilken type enhed, der anvendes, og hvorfra medarbejderen kobler op. Citrix løsninger er især kendt for garanteret oppetid, optimeret båndbredde samt kryptering af datatrafikken. Desuden tilbydes en række løsninger til endpoint monitorering og Single Sign On.

VMware
Vi har været med på virtualiseringsbølgen fra begyndelsen, og har fortsat store forventninger til det som løsningsområde i de kommende år. De fleste virksomheder har virtualiseret dele af deres infrastruktur, men de færreste har taget det fulde skridt, hvilket betyder, at der stadig er et stort uudnyttet potentiale.

VMware er blandt de absolutte frontløbere indenfor virtualisering. Derfor har vi gennem tiden opbygget et tæt samarbejde, hvilket i 2010 førte til, at Businessmann som et ud af to løsningshuse i Danmark blev udnævnt til VMware Premier Partner.

Udnævnelsen skyldes en kombination af, at vi med succes har gennemført nogle af de mest komplekse virtualiseringprojekter i landet, og at vi har nogle af de højest certificerede konsulenter inden for VMware.

Vores konsulenter har opnået alle kompetencer i VMware partner-programmet: Infrastructure Virtualization, Desktop Virtualization og Business Continuity. Desuden har vi deltaget i VMware Lighthouse programmer, ligesom vores konsulenter og arkitekter alle er uddannet og løbende videreuddanner sig i VMware’s Cloud Produkter.

BM-partner-logo-650x500

Medie ressourcer

presse-billeder

Pressebilleder
Download billeder til anvendelse i forbindelse med indrykninger.

 


 

Logo filer
Download Businessmann logo i relevante formater (eps og jpg).

Medie kontakt

Henrik Lassen
Adm. direktør

 

+45 4516 1655 telefon
info@businessmann.dk