Fakta om Businessmann

Businessmann A/S er et 100 pct. dansk ejet IT-løsningshus stiftet i 1992. Dengang var salg af hardware kernen i forretningen, men gennem årene er vi blevet mere og mere specialiseret.

I dag beskæftiger vi os primært med salg, rådgivning, design, implementering og drift af IT-infrastruktur og virtualiseringsløsninger. Blandt vores medarbejdere finder man nogle af landets bedste og mest erfarne IT-konsulenter.

VMware, Citrix og HP er de bærende kræfter i alle de løsninger, vi anbefaler vores kunder. Og med specialister indenfor hvert af disse områder har Businessmann kompetencerne til at hjælpe virksomheder med solide IT-løsninger, der gør en forskel hver dag.

Skønt virksomheden geografisk er placeret i Glostrup, er vi landsdækkende. F.eks. bor flere af vores store kunder i Jylland. Som specialist i virtualiseringsløsninger tør vi godt skrive under på, at den fysiske afstand spiller en stadig mindre rolle, hvis bare man har den rigtige teknologi.

Udover Henrik Lassen Leth, der er adm. direktør for Businessmann, består ledelsen af konsulentdirektør Henrik Marcher Christensen.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

 

Kontakt os og book et møde.

Du kan også sende os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 

Telefon: +45 4516 1655
Mail: info@businessmann.dk

 

Se alle vores tweets