Om Businessmann

Businessmann er et af Danmarks førende løsningshuse med spidskompetencer indenfor vor tids mest succesfulde teknologier. Skønt vores rødder stikker dybt i den fysiske backend infrastruktur, er ambitionen at blive det førende løsningshus i Norden. Det vil vi opnå ved at udfordre den traditionelle ”teknologi-centrerede” markedstilgang, hvor valget af teknologi ofte bliver styrende for løsningen.

Vi er af den overbevisning, at den bedste løsning tager afsæt i kundens forretningsmodel og de aktuelle udfordringer, virksomheden står overfor. Derfor har vi også bevidst valgt at dygtiggøre os i flere forskellige teknologier, og i dag er vores konsulenter og arkitekter blandt de højest certificerede i landet indenfor VMware, Citrix og HP.

Det betyder også, at vi går til opgaven på en anderledes og mere struktureret måde. Alle nye projekter indledes med en grundig analyse, hvor vi afdækker kundens behov, før vi designer den teknologiske platform, der bedst understøtter de forretningsmæssige og økonomiske mål.

Herunder vurderes hvilke ændringer, der skal foretages i den eksisterende infrastruktur, for at fremtidssikre de løsninger, vi leverer.

Vi har erfaring med at udvikle løsninger til stort set alle typer kunder – især mellemstore og store virksomheder i såvel den offentlige som den private sektor.

 

Businessmann støtter Børnecancerfonden

Hvert år rammes ca. 150 børn i Danmark af kræft. Historien vil vide, at størstedelen af disse børn døde af sygdommen for bare tredive år siden. Gennem de seneste årtier, har man gjort store fremskridt og i dag helbredes tre ud af fire kræftramte børn. Børnecancerfondens mål er at helbrede alle de børn, der får kræft og vi ønsker at støtte op om dette mål.

En del af denne støtte sker gennem Team Rynkeby, som i 2015 indsamlede 48,1 mio. kr. til kampen mod børnekræft. Disse midler går ubeskåret til Børnecancerfondens aktiviteter, som er fokuseret indenfor følgende områder: forskning i behandlingsmetoder, forbedring af vilkårene for de kræftramte børn og deres familier, samt uddannelse af specialister.

rynkeby-sponsor

 

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

 

Kontakt os og book et møde.

Du kan også sende os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 

Telefon: +45 4516 1655
Mail: info@businessmann.dk

 

Se alle vores tweets