End User Computing

Du har muligvis allerede hørt det. Dog er nyheden så god, at den tåler gentagelse: Fra januar 2016 er Businessmann certificeret Citrix Platinum Partner. Vi har med andre ord kvalificeret os til at være blandt Citrix’ få udvalgte Platinum Partners i Danmark. Det er en rigtig god nyhed for os – og for dig.

Platinum er det højeste specialistniveau i it-verdenen, og vi kan nu officielt kalde os for specialister inden for (1) virtualisering af applikationer og desktops og (2) netværksydelser, der har til formål at optimere netværkstrafikken og øge sikkerheden.

Hvorfor få papir på det?

Vores forretningsgrundlag bygger på dyb viden og høje kompetencer. Vi arbejder stringent med projektmodeller og kvalitetssikring inden for alle områder. Dog kræver End User Computing lidt ekstra opmærksomhed, fordi dette område er under stor transformation. Vi mener, det er en ekstra fordel for vores kunder, at vi er certificerede og har dokumentation på, at vi kan løse alle typer opgaver og udfordringer relateret til End User Computing – hurtigere og mere effektivt end hos konsulenter uden denne certificering.

Fordele for dig

Platinum er det højeste specialistniveau i it-verdenen. Vi kender Citrix’ løsninger til bunds og har implementeret dem succesfuldt hos en række kunder. For dig betyder det konkret, at

  • du får ekspertrådgivning hver gang
  • du får en kvalitetsløsning, der bedst understøtter din forretnings forskellige behov
  • du får løst alle typer opgaver og udfordringer inden for End User Computing
  • du får løst dine udfordringer hurtigere og mere effektivt end hos konsulenter uden samme certificering
  • du får tilbudt en yderst konkurrencedygtig pris, da vi som Platinum Partner har favorable vilkår hos producenten

Kender du Citrix?

Hvis du ikke i forvejen kender End User Computing fra Citrix, får du her hurtigt indblik:

Ved at virtualisere applikationer og desktops kan I helt løsrive jer fra de personlige computere og en masse administration forbundet med drift og opgradering af hver enkelt enhed. Alle applikationer og data bliver samlet ét sted, så du og dine medarbejdere slipper for at overføre data til desktop, tablet eller mobiltelefon, når I skal bruge data – men kan arbejde hurtigt, sikkert og remote – samtidig med at netværksforbindelsen er hurtig.

Data ligger sikkert gemt et centralt sted, så du mister dem ikke, selvom du evt. mister din laptop eller mobile enhed. Alting kan planlægges, styres, drives og supporteres af os.

Har du minimum 10 medarbejdere, vil du kunne spare ressourcer og samtidig opnå ekstremt smidige arbejdsprocesser med Citrix.

Vi er stolte over certificeringen og føler os overbeviste om, at den vil give dig mange administrative og økonomiske fordele, samt begejstrede medarbejdere.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

 

Kontakt os og book et møde.

Du kan også sende os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 

Telefon: +45 4516 1655
Mail: info@businessmann.dk

 

Se alle vores tweets