Desktop Delivery

Mere intelligente serverløsninger og større båndbredde har i de senere år åbnet for nye og mere smidige Desktop Delivery-løsninger, som dels er mere sikre, og dels reducerer omkostningerne ganske betragteligt - især i større IT-miljøer.

Virtuelle desktops har mange forretningsfordele, såsom besparelser i energiforbruget og forlænget levetid for arbejdsstationerne. Dertil kommer, at arbejdsbyrden reduceres i forhold til administration og vedligeholdelse. Desktop Delivery giver nemlig ikke alene medarbejderne en stabil og ensartet brugeroplevelse, men også en højere oppetid. Og IT-afdelingen kan administrere hele systemet fra centralt hold.

Brugertilpasset stabilitet

Der er mange løsninger at vælge mellem, når vi taler Desktop Delivery. Tilsammen udgør de to markedsledende produkter: VMware View og Citrix XenDesktop, de mest avancerede implementeringsmuligheder, og vores konsulenter mestrer begge.

Kombiner for eksempel VMware View med en Wyse zero-client, Teradici firmware, samt en hardwareaccelereret PCoIP dekodning, og opnå en af de mest elegante og stabile løsninger indenfor virtuelle desktops. Løsningen byder på en oplevelse som alle i dag kan forvente af en traditionel desktop-PC. Lyd og video afvikles i en kvalitet, der ikke står tilbage for en normal PC, og når brugeren slukker for den tynde terminal, er alle data forsvarligt sikret i datacenteret.

Citrix XenDesktop er en af de mest fleksible løsninger på markedet, da den kan levere en brugertilpasset og stabil virtuel desktop på stort set alle typer enheder – og på lige præcis den måde, der passer bedst ind i virksomhedens øvrige systemer. Eksempelvis kan man genbruge de gamle PC’ere og geninstallere kursus-PC’ere blot ved at genstarte dem. Eller man kan skifte de gamle arbejdsstationer ud med moderne tynde klienter, der kun bruger 1/7 strøm i forhold til en almindelig PC. Samtidig slipper man for blæserstøjen i arbejdsmiljøet.

Forsvarlig datahåndtering

Den øgede sikkerhed, der opnås ved at centralisere forretningskritiske data, er for de fleste virksomheder grund nok til at vælge en Desktop Delivery-løsning. Men i kølvandet af investeringen følger flere fordele. Besparelsen i energiforbruget viser sig hurtigt, og de tynde klient tænder på et øjeblik, så brugeren kan gå i gang med arbejdet med det samme. De dræbende logontider, vi kender fra stationære miljøer, er fortid. I et optimeret VDI-miljø kan man slet ikke nå at hente kaffen, før produktiviteten er gået i vejret.

  • Øger datasikkerheden
  • Forlænger levetiden på arbejdsstationerne
  • Reducerer omkostningerne til Desktops
  • Reducerer energiforbruget
  • Enklere administration og opdatering – vedligeholdelse af et enkelt diskimage
  • Brugere har enkel og sikker adgang til at arbejde hvorfra de ønsker

Forudsætningen for succes ligger i udvælgelsen

Alle VDI-konsulenter hos Businessmann, der arbejder med Desktop Delivery løsninger, mestrer flere forskellige produkter – og er altså ikke specialiseret indenfor ét specifikt produkt. Det betyder, at vi kan gå til opgaven uden forudindtagede holdninger til en producent frem for en anden.

Dermed er vi bedre i stand til at tjene virksomhedens interesser, da vi går til opgaveløsningen med afsæt i de konkrete forretningsmæssige behov og de præferencer, den enkelte virksomhed har. Sammen med kunden afklares ønsker og behov med henblik på at udvælge netop det produkt eller den kombination af produkter, der passer bedst ind i virksomhedens øvrige systemer.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

 

Kontakt os og book et møde.

Du kan også sende os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 

Telefon: +45 4516 1655
Mail: info@businessmann.dk

 

Se alle vores tweets