IT-løsninger der understøtter målopfyldelse

Vores erklærede mission er et skift i tilgangen til markedet. I kontrast til den traditionelle ”teknologi-centrerede” markedstilgang tager Businessmann afsæt i kundens forretningsmodel for at levere løsninger, der flytter virksomheder og organisationer fremad i forhold til indfrielse af forretningsstrategiske mål. Derfor har vi bevidst valgt at specialisere os i flere teknologier og at organisere os i ”virtuelle teams” på tværs af de forskellige platforme.

Dermed har vi nedbrudt ”siloerne” og skabt et transparent miljø, da hver konsulent foruden sine specialistkompetencer også har indsigt i relaterede teknologiområder.

Det betyder, at vores konsulenter tænker i helhedsorienterede løsninger, hvor de forskellige teknologier understøtter hinanden. Derfor møder vi vores kunder med bredere teknologisk indsigt, større personligt engagement og bedre forretningsforståelse.

Samtidig kan du forvente at møde et team, der arbejder ud fra en stringent projektmodel, som sikrer et godt fælles udgangspunkt, overblik over ressourcer og mål samt nøje afstemte forventninger både inden projektstart og løbende i processen. Vores erfaringer viser, at denne model resulterer i moderne, højt kvalificerede løsninger, hvilket afspejler sig i vores mange vedvarende kunderelationer.

bm_symbol-170x193

Vores primære forretningsområder er:
Datacenter, End User Computing, Rådgivning og projektledelse

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

 

Kontakt os og book et møde.

Du kan også sende os en mail, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 

Telefon: +45 4516 1655
Mail: info@businessmann.dk

 

Se alle vores tweets