Brug dit talent på at gøre en forskel

Hos Businessmann er vi altid interesserede i at tale med dygtige mennesker, der ligesom vi tror på, at de bedste løsninger fremkommer ved at tage afsæt i kundens forretningsmodel og aktuelle udfordringer i stedet for at lade sig styre af teknologivalget.

Dermed ikke sagt, at potentielle konsulent- og arkitektkandidater kun skal være i stand til at tænke forretning. Et stærkt teknisk fundament er nødvendigt. Men vi er bevidste om, at den egentlige styrke ligger i spændingsfeltet mellem specialisten og generalisten.

Vi er også bevidste om, at Businessmann som løsningshus har brug for dygtige kræfter for til stadighed at leve op til løftet om at flytte virksomheder fremad i forhold til indfrielse af deres forretningsstrategiske mål. Vi gør derfor meget ud af at skabe et godt og respektfuldt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed, og som fordrer en sund balance mellem arbejde og privatliv.

Vi er organiseret i ”virtuelle teams”, som sikrer, at alle er i berøring med flere forskellige teknologier og dermed rustes til at tænke i helheder. Desuden har vi indført et mentorprogram, som fordrer nedarvet viden og skaber synergi på tværs af organisationen.

Vi modtager mange uopfordrede ansøgninger og vi tager dem alle seriøst!

 

Se vores ledige stillinger under menupunktet ‘Ledige stillinger’ – klik her.

Kontakt os

BM-job-saet-dit-aftryk-300x150

 

Vil du være en del af Businessmann?

 

Kontakt os for at høre mere om, hvordan det er at være en del af Businessmann.

 

Du kan også sende os en mail med dit cv og din ansøgning, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 

Telefon: +45 4516 1655
Mail: job@businessmann.dk