Albertslund Kommune

Mobility, sikkerhed og cloud danner fundamentet for Albertslund Kommunes it-strategi. Med solide teknologier og platforme, mobile arbejdspladser og sikker drift skal it-afdelingen optimere it-brugernes tilgang til applikationer – fra alle mobile enheder uanset platform og leverandør.

CASE: NetScaler er en vigtig økonomisk investering for Albertslund Kommune og deres it-strategi om at gøre alle medarbejdere mobile …
De mobile arbejdsværktøjer giver kommunen mulighed for at forbedre deres service til borgerne. Men det skal naturligvis fungere. Således er hurtighed og sikkerhed nøgleord for kommunen.

Med Businessmanns rådgivning har de fået en solid NetScaler-løsning, hvor de både kan eliminere omkostninger, der er forbundet med systemnedbrud, og være proaktive og tage styringen. Derudover vil løsningen give hurtigere webapplikationer og på sigt øget produktivitet og nemmere it-administration.

Ønsker du at læse hele casen, bedes du venligst indtaste din e-mail-adresse nedenfor. Har du spørgsmål til casen, er du velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail på info@businessmann.dk.

God fornøjelse!